Assortiment Modulaire regelaars

Modulaire regelaars

De MFL generatie van Athena is nog steeds een van de populairste generaties hotrunner regelapparatuur in de handel.

In de afgelopen 15 jaar is bij Athena de serie regelaars hard- en softwarematige uitgegroeid van een simpele regelaar met beperkte mogelijkheden, tot een state of art Hightech regelaar. Afhankelijk van de benodigde mogelijkheden is een mainframe uit te rusten met de verschillende types regelaar. Onderstaand een korte samenvatting van de mogelijkheden die ieder type regelaar te bieden heeft. Voor specifieke productgegevens kunt u op een van de onderstaande tabbladen klikken en de volledige specificaties downloaden. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op
IMP en RMA regelaars

Athena’s RMA controller Series is een microprocessor gebaseerde, één zone temperatuurregelaar, die speciaal is ontworpen voor hotrunner matrijstoepassingen. De controller is volledig autotune, met ingebouwde diagnostiek en beschikt over een gemakkelijk te gebruiken operator toetsenbord met een duimwielschakelaar met display (IMP) of twee proces- en setpoint displays (RMA) met een indicatie voor warmteafgifte, alarm, graden F / C, handmatige of automatische temperatuurregeling en CompuStep®.

Belangrijkste standaard kenmerken

• CompuStep® ontvochtingsfunctie verwijderd vocht van de hotrunner voordat volledige stroomtoevoer wordt ingeschakeld
• Safe Change ™ “hot swap” functie zorgt voor veilig uitnemen en terugplaatsen van modules in en uit het mainframe
• Uitwisselbaar met de meeste regelaars van de concurrenten
• Werkt zowel met thermokoppel type “J” of “K” (selecteerbaar via dipswitch)
• Stroomindicatie op het display (in type RMA, RMB en RMX)
• Soepele auto / handmatige overgang (dip schakelaar selecteerbaar)
• Indicatie voor open en verkeerd aangesloten thermokoppel
• Vooraf ingestelde alarmen bij afwijkingen van meer als 17° C tov de ingestelde waarde
• Conform CE

RMB regelaar

Athena’s RMB regelaar beschikt over 2 extra kenmerken
• Ingebouwde triac beveiliging tegen kortsluiting
• Aardfoutbeveiliging
• Autotuning met instelbare proportionele band

RMC regelaar

Athena’s RMC regelaar beschikt over nog een extra kenmerk ten opzichte van de RMB
• Moduscommunicatie

RMX regelaar

Athena’s RMX regelaar is de nieuwste regelaar die leverbaar is geworden. De gehele bediening gaat middels een Touchscreen met overzichtelijke aanduidingen en toets indeling. De RMX regelaar beschikt over alle nieuwste maar ook bestaande functies.

RMT regelaar

Athena’s RMT duo regelaar is een microprocessor gebaseerde tweevoudige temperatuurregelaar, speciaal ontworpen voor hotrunner matrijzen. Hierdoor wordt het aantal zones per mainframe verdubbeld, zonder de prijs te verdubbelen. De controller is volledig autotune, met ingebouwde diagnostiek en beschikt over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met gelijktijdige proces- en setpoint-displays via vier LED-displays (twee per zone) en indicatoren voor warmteafgifte, alarm, oF / oC, handmatige of closeloop modus en CompuStep ™. De 2 regelaars mogen samen niet meer als 15 A opnemen.

Regelaars vergelijken

Onderstaand vindt u ook een tabblad waar u een overzicht heeft van alle uitvoeringen regelaars en de mogelijkheden die deze bieden.

Zoals u ziet heeft Athena voor ieder de passende oplossing als het om modulaire hotrunner regelaars gaat. Onderstaand kunt u voor iedere regelaar de specificaties vinden. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

 

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×