Speciaal Machines

Speciaal machines

De ruggengraat van Koot Automation & Service bestaat reeds 25 jaar uit het ontwikkelen en realiseren van pasklare speciaalmachines om uw spuitgietproductie te automatiseren.

In het overzicht hiernaast vindt u het volledige spectrum aan Koot Automation speciaalmachines; van in-line spiegellassen, dopjes- en ringenmontage, IML-en, 72 uurs productieopslag tot en met het automatisch stickeren van producten direct aan de SGM. 

Kunt u hier het juiste antwoord op uw vraag niet vinden? Dan kan Koot Automation, met haar team van 30 medewerkers, een pasklare speciaalmachine voor u realiseren. Neem hiervoor contact met ons op om een afspraak te maken. 

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

Op maat gemaakt

Speciaal machines

Eén van de specialiteiten van Koot Automation & Service is het ontwikkelen en realiseren van pasklare speciaalmachines om uw spuitgietproductie te automatiseren.

Lees meer
U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×