Robot toebehoren

Robot toebehoren

Robots hebben slimme handen nodig. Middels het complete assortiment robot toebehoren heeft Koot Automation, met gerenommeerde merken als ASS, Eins en de Koot Unigrijper, altijd een passende oplossing.

EINS producten
Standaard grijper componenten

Met ASS en Eins in het pakket kan Koot Automation altijd een passende oplossing bieden zelfs voor de meest uitdagende vragen. ASS is met zijn jarenlange ervaring waarschijnlijk de grootste leverancier van grijper componenten in Europa. Eins heeft zich vanuit Japan meer gericht op de compacte High-Tech oplossingen die de hedendaagse spuitgieter kan hebben.

Zuignappen

Om toch prijstechnisch mee te kunnen heeft Koot Automation een kompleet programma zuignappen in haar pakket dat bestaat uit vele materiaalsoorten en modellen. Rubber, siliconen, Polyurethaan en 2 componenten zuignappen we hebben ze allemaal in het pakket.

Unigrijpers

Sinds een aantal jaren heeft Koot Automation een universeel-grijper bedacht en in eigen productie genomen. Op het basisdeel kunnen zowel de eigen universeel-armen als veel van de standaard componenten van de grote merken gemonteerd worden.  Een multifunctioneel bruikbare grijper die prijstechnisch zo interessant is dat veel klanten zelf geen grijpers meer bouwen maar een vaste grijper per product bij de matrijs voegen.

Maatwerkgrijpers

Reeds jaren produceert Koot Automation al maatwerkgrijpers voor de automobiel industrie. Door de eigen productie in Asten kunnen wij zeer snel iedere passende grijper produceren en leveren.

Mocht u meer informatie willen en het in de keuzemappen niet vinden dan staan wij voor u klaar om u van informatie te voorzien. Met deze merken moeten wij een passende oplossing voor u kunnen vinden.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×