In Mold Labeling

In Mold Labeling

Koot Automation heeft zich op het gebied van IML meer gericht op de kleine productie serie i.p.v. op de grote bulk productie. Dat kunnen collega's middels speciaal oplossingen al heel erg goed.

Door ook voor het IML gebruik te maken van de vaak standaard reeds aanwezige lineair robot is het mogelijk om IML-en toch bereikbaar te maken voor de kleinere serie. Middels zelfstandig werkende label aangeeftafels en de nieuwste IML static apparatuur, is de aanpassing van de robot niet meer een gebed zonder einde.

Voor machines waar de openloopweg eigenlijk net iets te klein is of de cyclustijd iets korter mag zijn hebben wij een universeel IML systeem middels een 2e bij te plaatsen Fanuc 6-assen robot al meerdere malen gerealiseerd.

Door de Koot eigen duo-interface kunnen de bestaande lineaire en 6-assen robot zodanig samenwerken dat er zelf IML mogelijk is waar het normaal gesproken onmogelijk zou zijn.

Hiernaast staan een paar keuze knoppen waarmee u misschien net dat zetje krijgt om eens informatie in te winnen.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×