Randapparatuur Koelen of verwarmen op water

Koelen of verwarmen op water

Industrial Frigo (IF) is een Italiaanse wereldspeler van formaat op het gebied van koel apparatuur. Van chiller tot ijsbaankoeling, IF maakt het.

Uitgebreid programma

Industrial Frigo heeft een compleet programma apparatuur voor de spuitgietsector ontwikkeld. Van matrijsverwarmers, vrijkoelers tot een hele range chillers van groot tot klein.

Matrijs verwarmers / koelers

Natuurlijk mogen de matrijs verwarmers niet ontbreken in het programma van een grote speler. Of de matrijs verwarmer nu 7 kW koelend vermogen heeft of 55 kW, IF maakt deze. Tevens is het mogelijk verschillende verwarmings varianten te kiezen en meerdere zone’s in 1 behuizing .

Productie koeling

Voor het passend koelen van uw productie omgeving heeft IF een compleet programma vrijkoelers en chillers standaard beschikbaar. Mocht u iets nodig hebben buiten de standaard range dan kan IF dat produceren wat u wenst.

Onder de keuzemenu’s kunt u de productgroep kiezen. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan contact op, wij altijd voor u klaar.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×