Randapparatuur Malen

Malen

Getecha is sinds jaar en dag een begrip in de kunststofsector met een alles omvattende range aan maalmolens.

Voor iedere toepassing biedt GETECHA de passende maal oplossing.

GETECHA beschikt in huis ook over de kennis van het aanvoeren van de te malen materialen (eigenbouw transportbanden, metaaldetectors, pneumatische indrukunits, enz.) en voor de afvoer van het maalgoed (enkel- of meervoudige bigbagstations, ontstoffingsunits, metaalseparators, enz.).

De wil om constant het beste te willen leveren aan de klant, is een filosofie die perfect aansluit bij het gedachtengoed van Koot Automation & Service B.V.

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij de voor de spuitgietsector meest belangrijke maalmolens in 3 categorieën verdeeld maar het leverpakket van Getecha omvat zoveel meer, teveel om even op te noemen.

Mocht u afwijkende wensen hebben staan wij graag te woord om te kijken of er binnen het GETECHA pakket een passende oplossing voor u is.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×