Robots Star lineair robots

Star lineair robots

Star Europe biedt een volledig gamma aan lineaire robots, van pneumatische aanspuiting-pikker tot 5-assen servo robots. Alle servo robots zijn als vrij programmeerbare en Modus besturing te leveren.

De Star met Modus besturing beschikt over alle benodigde afloopcycli om 98% van alle standaard spuitgiet toepassingen op een zeer eenvoudige manier te kunnen uitvoeren. Men hoeft slechts een cyclus (Mode) aan of uit te schakelen om de robot afloop naar wens aan te passen. Tussen de standaard cycli kunnen ook nog stukken vrij geprogrammeerd worden. Voor klanten die alles zelf kunnen en willen doen, kan de robot ook als volledig vrij programmeerbaar geleverd worden. Deze besturingskeuze kan op een later moment nog aangepast worden.

ES, X, Z, W, S en 2V modellen

De “ES” modellen zijn de instap versies van de Star servo robots welke door iets mindere specificaties een zeer interessant prijsniveau kunnen bereiken. De “X” modellen zijn de robuustere robots, geschikt voor kortere cyclustijden en zwaardere belastingen. De “Z” modellen zijn de High Speed uitvoeringen van de “X”  generatie.
De “W” in de naam staat voor verticale telescoop as. De “S” staat voor 2e verticale arm voor 3-platen matrijzen en “2V” staat voor 2 verticale armen bij uitname uit etage matrijzen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de verschillende categorieën. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen dan helpen we u graag verder.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×