Spuitgietmachines

Spuitgietmachines

Zoekt u een vol elektrische spuitgietmachine? Dan vragen wij u eens verder te klikken en u te laten verbazen door Shibaura (Toshiba) Machine. Een van 's werelds meest betrouwbare spuitgietmachines.

EC2500SXIII

Shibaura Machine produceert sinds 1955 reeds spuitgietmachines onder de naam Shibaura en Toshiba Machine. In 1995 is men begonnen de 1e vol elektrische spuitgietmachines te produceren, en met zeer goed gevolg. Men begon met machines tot ca. 2.000 kN sluitkracht en dit is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot 25.000 kN sluitkracht. Waarbij vermeld moet worden dat alle machines boven de 4.500 kN een hydraulische cilinder hebben voor het aanleggen van het spuiteenheid. In de tussentijd heeft Shibaura Machine besloten dat men, buiten de India, plant geen hydraulische machines meer produceert en dat men volledig is omgeschakeld naar vol elektrisch.

Hiernaast vindt u de link naar 2 categorien waarbij u bij gegevens over de kleinere of grotere machines terecht komt. Mocht u door iemand van Koot Automation geholpen willen worden neem dan contact op via de onderstaande link.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×