Randapparatuur Temp. regel apparatuur

Temp. regel apparatuur

Athena Controls uit de USA is een van de oudere producenten van temperatuurregelaars en hotrunner apparatuur. Athena apparatuur vindt men in vele soorten machines waar temperatuurregeling nodig is.

Met een compleet pakket aan hotrunner regelapparatuur en losse temperatuurregelaars is Athena een van de meest complete leveranciers van elektrische verwarming regelappatuur.

Bekende naam

Door de ontwikkeling van het insteekframe met losse regelaars concept, is Athena een grote naam geworden en daarmee ook het voorbeeld voor talloze low cost kopieën uit het verre Oosten.

Nieuwe compacte modellen

Athena is niet stil blijven staan en heeft zo verschillende nieuwe lijnen geïntroduceerd waarbij de techniek compacter is samengevoegd. Met als resultaat, kleinere compact regelaars. De regelaars zijn er in vele varianten met meer en minder zones in een regelaar.

Compleet programma

De rest van het Athena programma van regelaar met externe solidstate relais tot de thermovoelers, is zodanig uitgebreid dat u dit kunt vinden in de brochures die zijn bijgevoegd bij de diverse categorieën.

Om een beter beeld te krijgen van het volledige Athena programma kunt u kiezen uit een van de keuzemenu’s waar u alle informatie over de betreffende regelapparatuur zult vinden. Heeft u daarna nog steeds vragen neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×