Randapparatuur Materiaalvoorziening

Materiaalvoorziening

Onder deze noemer vindt u alles over het verwerken van de kunststofstroom naar de spuitgietmachine.

In de keuze vakken hebben wij alle apparatuur zo overzichtelijk mogelijk in logische groepen verdeeld.

Grondstoftransport

Met Simatec kunnen wij een complete lijn hopperzuigers leveren van op perslucht werkende hopperzuigers, tot en met de 380 volt stand-alone hopperzuigers die veel minder slijtage gevoelig zijn. De bijbehorende machinetrechters en mengventielen mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Grondstofdrogers

Van warme lucht drogers tot droge lucht drogers en natuurlijk ook de perslucht drogers, zitten in het programma. De perslucht droger is super compact gebouwd en kan bijvoorbeeld zeer goed rechtstreeks op de spuitgietmachine gebouwd worden.

Inkleurapparatuur

Voor het recht toe rechtaan werk heeft Simatec een complete range inkleurapparatuur in verschillende maten en uitvoeringen. Nekstukken voor meerdere inkleurders horen natuurlijk ook in dit pakket. Onder “materiaal opslag” vindt u zaken als badge mixers voor het mengen van materialen en kleurstoffen of maalgoed.

Materiaal opslag

Voor het opslaan van materiaal kunt u kiezen uit, BM-silo, Simatec, Virginio Nastri en Koot Automation met de vele soorten opslagsystemen voor groot en klein.

Mocht u na het lezen van alle documentatie of gewoon toch nog vragen hebben, dan staan wij natuurlijk graag klaar om u te helpen met het vinden van een passend antwoord.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×