Robots Fanuc 6-assen robots

Fanuc 6-assen robots

Met Fanuc heeft Koot Automation één van de betrouwbaarste 6-assen robots uit Japan in het pakket.

Door de steeds grotere vraag naar nog meer flexibiliteit rond de spuitgietmachine is Koot Automation vanaf 2003 begonnen met de integratie van FANUC 6-assen robots bij spuitgietmachines.

Met ca. 430 werkende FANUC robots is Koot Automation daarmee waarschijnlijk de succesvolste leverancier van 6-assen robots in de spuitgietsector voor de Benelux.

Door de ontwikkeling van een eigen Euromap interface en gebruikers software heeft Koot Automation één van de eenvoudigste bedieningsinterfaces voor het werken met 6-assers gemaakt. Hierdoor zijn de robots vaak zonder extra knop bediening in hand en automaat te schakelen.

Het product palet van FANUC omvat van Scara tot robots voor bij een 50.000 kN spuitgietmachine. Hierdoor kan Koot Automation complete automatiseringslijnen met slechts 1 soort besturingssysteem leveren.

Bijkomend voordeel van een 6-assige robot is dat het werkgebied naast de spuitgietmachine vele malen groter is als bij een lineaire robot die beperkt is door zijn rechthoekig asbereik. De 6-asser kan het gebied van een halve cirkel bestrijken zodat ook naast de spuiteenheid nog plaats voor automatisering is.

Het zou ons verbazen als er voor u geen passende FANUC oplossing te vinden is onder de keuze “FANUC 6-assen robots”. We helpen u graag verder.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×