Assortiment Alle Es-II en Esw-II modellen

Alle Es-II en Esw-II modellen

De Es-II en Esw-II modellen zijn er in zowel, Modes als vrij-programmeerbare besturing. U kunt dus zelf beslissen wat voor u, of uw medewerkers, het fijnste is.

De “ES” range robots zijn de instap modellen van de Star servo robots welke door iets mindere specificaties dan de “X” modellen, een zeer interessant prijsniveau bereiken. Hieronder en in de verschillende tabs vindt u meer informatie en downloads. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op
Star, ES model, geschikt voor iets langere cyclustijden

De “ES” modellen zijn door de iets minder robuustere constructie geschikt voor iets langere cyclustijden en normale toepassingen.
U kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen:
Es-800 II, Es-1000 II ,Es-1400 II, Esw-1400 II en Esw-1700 II.

Standaard afmetingen

De robots hebben standaard reeds afmetingen die zeer goed aansluiten bij de standaard spuitgietmachine afmetingen waarbij zeker de standaard lange Y-as genoemd mag worden. De afmetingen zijn niet aanpasbaar zoals bij de “X” modellen.

Modes en vrij programmeren mogelijk

Met de NC-2 besturing is het mogelijk zowel in Modes in te stellen als om vrij te programmeren.

Betekenis W, S, 2V

De “W” in de naam staat voor verticale telescoop as, de “S” staat voor 2e verticale arm bij 3-platen matrijzen en “2V” staat voor 2 verticale armen bij uitname uit etage matrijzen.

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Komt u er niet uit of wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of telefonisch.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×