Assortiment Star algemeen

Star algemeen

Star Seiki is een van ’s werelds grootste fabrikanten van robots en automatiseringen voor de spuitgiet industrie en produceert ruim 6.000 robots op jaarbasis.

Het totaal geïnstalleerde aantal robots staat na ruim 30 jaar productie op meer dan 200.000 stuks wereldwijd. Star Automation Europe maakt gebruikt van deze technologieën voor de productie van de robots voor de Europese markt. Hiernaast hebben ze in Italie alweer ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van klant specifieke, turn key projecten met vaak Star in de hoofdrol.

Neem contact met ons op

In geheel Europa is Star Automation Europe vertegenwoordigd door eigen vestigingen en onafhankelijke distributeurs en agenten. Zo worden de meesteEuropese klanten vanuit het eigen thuisland bediend voor Star producten.

Star Automation Europe levert handling robots voor alle maten spuitgietmachines, van 30 tot 1.200 ton sluitkracht. Om goed aan te sluiten bij de wensen van de Europese markt zijn er op robotvlak 2 uitvieringen leverbaar voor iedere specifieke klanten wens iets passends. Door de eigen Europese vestiging in Italie maakt men gebruik van de Japanse knowhow maar met de Europese richtlijnen en denkwijze van de Europese gebruikers.

Door gebruik te maken van de oorspronkelijke Japanse ontwerpen met de ruim 50 jarige ervaring, resulteert dit in een kwalitatief hoogwaardig product met enkel componenten van de beste toeleveranciers, dit om ook de wereldwijde service goed te kunnen garanderen.

De after sales service van Star Automation Europe staat garant voor het aanbieden van onderdelen binnen 48 uur bij eventuele problemen.

Star Automation Europe garandeert de beschikbaarheid van reserveonderdelen gedurende een periode van minimaal 10 jaar. Door een in de besturing voor geprogrammeerd onderhoudsprogramma wordt onderhoud van de robots ingepland en kan hier planmatig mee omgegaan worden. Dit onderhoudsprogramma resulteert in een onderhoudsbeurt op het juiste moment met een lange levensduur van de robot tot gevolg. Hierdoor blijft de marktwaarde van een gebruikte Star robot in verhouding erg hoog.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×