Assortiment Sp- 450, 600 en 800 F IV Takkenpikkers

Sp- 450, 600 en 800 F IV Takkenpikkers

De Sp-600 F IV, pneumatische takkenpikker is een van de meest verkochte takkenpikkers uit de Sp-serie van Star. De Sp-800 F IV takkenpikker is een groter model met meer bereik.

De uitname van de aanspuiting is iedere cyclus opnieuw gegarandeerd. Hiermee scheidt een Star takkenpicker dus volautomatisch de aanspuitingen van de producten. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem meteen contact met ons op. *afbeeldingen kunnen afwijken.

Neem contact met ons op
Snelheid en uit te breiden met vacuümunit

De takkenpikker kan de aanspuiting snel (gemiddeld genomen sneller dan 0,8 sec.) uit de matrijs nemen. Tevens is de takkenpikker uit te breiden met een vacuümunit. Hiermee kunt u zelfs linkse- en rechtse delen scheiden. Een relatief kleine investering als oplossing voor een bekend probleem bij het spuitgieten.

Modes besturing

De Star takkenpikker is – evenals de grote robots – voorzien van een zogeheten Modes besturing Stec-S1. Dit wil zeggen dat alle standaard afloop bewegingen reeds zijn voorgeprogrammeerd waardoor er door een operator slechts een keuze uit de bestaande aflopen (Modes) gemaakt hoeft te worden.

Timers, geen programmeervaardigheden nodig

Onder de knop, “timers”, kunnen voor alle bewegingen afzonderlijke tijden ingegeven worden om de afloop precies af te stemmen. De operator hoeft dan ook geen programmeervaardigheden te bezitten. De software instellingen die voor een bepaald product gekozen zijn, kunnen in het geheugen opgeslagen worden met een product naam.
De samengestelde afloop is middels de handbediening knoppen of step-motion, stap voor stap te doorlopen om de gekozen afloop voor de 1e opstart te testen.

Star Sp F IV takkenpikker in actie.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×