Assortiment Shibaura Machine Algemeen

Shibaura Machine Algemeen

Shibaura Machine, voorheen Toshiba Machine, heeft in 2019 besloten meer aanwezigheid op de Europese markt te willen tonen.

Eind 2019 is dan ook een nieuwe vestiging in Milaan geopend met 8 man vaste personele bezetting en een groter aantal voorraad machines in Europa om waar nodig kortere levertijden te bereiken.

Neem contact met ons op
Shibaura Machine Europe

Om Europa beter te kunnen bedienen is per eind 2019 een 2e Europese vestiging in Milaan geopend met de naam Shibaura Machine Europe. Op deze manier verwacht men het vasteland van Europa beter te kunnen bedienen dan in het verleden vanuit Engeland. Als CEO is benoemd Mr. Kazz Takamura die een rijk verleden met zich meedraagt als het om Shibaura gaat. Mr. Takamura is CEO geweest van Toshiba America waar Shibaura een zeer groot marktaandeel heeft. Hij heeft in Milaan een team mogen samenstellen van medewerkers die allen jaren ervaring op het gebied van vol elektrische spuitgietmachines hebben, van commercie tot service en onderdelenvoorziening. Koot Automation is zeer verheugd over deze belangrijke zet en verwacht dat dit zal bijdragen in een vergroting van het Shibaura markt aandeel.

Toekomst met Shibaura Machine, voorheen Toshiba Machine

Per 1 april 2020 is de naam Toshiba Machine Co., Ltd. verandert in Shibaura Machine Co., Ltd. De Shibaura Machine naam is de originele naam waaronder vanaf 1955 reeds spuitgietmachines geproduceerd worden. Door “Monozukuri”, wat is verweven is hun DNA, laat Shibaura Machine zien dat ze hun afkomst niet vergeten zijn. Deze naamwijziging zal verder geen veranderingen met zich mee brengen voor u, maar grote voordelen voor Shibaura Machine die op deze wijze het eigen DNA weer terug hebben gekregen.

Om verdere groei te bewerkstelligen verandert Shibaura Machine hun manier van denken, en zorgt ervoor dat ze up-to-date zijn in hun manier van werken.

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×