Randapparatuur Materiaalvoorziening Droogapparatuur

Droogapparatuur

Simatec heeft een compleet pakket aan grondstof droogapparatuur in het programma. Van perslucht- tot dubbel pomp drogelucht drogers.

Warmelucht drogers

Van de warmelucht drogers heeft Simatec 2 series in het programma. De EMS welke werkt op 1 fase 220V voeding en de ETS welke werkt op 3 fasen 400v voeding. In beide modellen zijn een grote range aan drooghoppers verkrijgbaar met een inhoud tot 300 Ltr. voor de EMS en een max. inhoud van 3.000 Ltr. voor de ETS.

Drogelucht drogers

De drogelucht drogers zijn er in het Simatec programma vanaf de DES103, welke rechtstreeks op de intrek van de cilinder gemonteerd kan worden. Tot de DES226, die in fabrieken opgesteld staat met een groot aantal drooghoppers en eigen temperatuurregelingen. Deze droger is uitgerust met een dubbele pomp voor proceslucht en regeneratielucht.

Perslucht drogers

Simatec heeft 2 soorten perslucht drogers de MES, die werkt op basis van de droger welke in de persluchtvoorziening is opgenomen en de MDS, welke is uitgerust met een gepatenteerd filter dat een dauwpunt van -50 graden garandeert binnen 4 minuten na inschakelen van de droger.

Middels het keuze menu komt u op de meer gedetailleerde informatiepagina’s. Mocht u daarna nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×