Randapparatuur Materiaalvoorziening Materiaalopslag

Materiaalopslag

Met BM, Simatec en Koot kunnen wij altijd de perfecte oplossing voor uw interne materiaalopslag bieden. Van kortstondig en verplaatsbaar, tot en met vast opgestelde groot volume silo's.

Verschillende merken

Door te werken met verschillende leveranciers kunt u kiezen uit een divers assortiment verplaatsbare materiaalbakken. Leverbaar in zowel ronde als vierkante uitvoering waarbij de vierkante oplossingen minder onnodige ruimte innemen in uw fabriek.

Voorgemonteerde levering

De BM silo’s zijn op verschillende adressen verkrijgbaar echter zolang de eindafmeting transportabel blijft binnen Nederland of Belgie kunnen de silo’s bij Koot reeds voorgemonteerd worden zodat u er als klant minder last van heeft om de silo’s op locatie te moeten monteren wat natuurlijk gunstig is voor de kostprijs van een silo.

Hiernaast vindt u de links naar de verschillende categorieen. Mocht u toch door iemand van Koot Automation geholpen willen worden neem dan gerust contact op via de onderstaande link.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×