Assortiment Simatec algemeen

Simatec algemeen

Simatec Plastics is een relatief jonge speler in de markt van de randapparatuur.

Na bijna 20 jaar is Simatec nog steeds een van de laatste nieuwkomers onder de Italiaanse randapparatuur producenten. Ontstaan vanuit de vele jaren ervaring die opgedaan is bij de grote spelers besloten de 2 broers Simone en Marco Boldrin een eigen merk op te zetten. Simone als technisch ontwikkelaar en Marco als de commercieele duizend poot. Na korte tijd kwam ook vader er bij voor het opzetten van de productie als ex medewerker van ook een van grote randapparatuur leveranciers.

Neem contact met ons op

Van het gezette doel tot het in de markt zetten van een complete lijn randapparatuur kan na bijna 20 jaar gerust gezegd worden dat dit zeker gehaald is. er is een lijn opgezet die begint bij een perslucht hopperzuiger tot aan met de grootste drogelucht droog installatie geintegreerd in een centraalsysteem voor klanten als; Kia, Seat en verkooppunten in alle landen van Europa. Door de kleinere omvang van Simatec hebben ze nog steeds een zeer goede prijs kwaliteit verhouding weten vast te houden. De samenwerking met begon in 2006 op een Italiaanse beurs en heeft al die jaren prettig stand gehouden. Koot Automation hoopt nog jaren op deze manier zaken te kunnen blijven continueren.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×