Assortiment Alle Scara robots

Alle Scara robots

Met 2 modellen is Fanuc sinds een paar jaren, zeer succesvol, ook de Scara sector in gegaan. Een volledig eigen ontwikkeling met 100% eigen Fanuc techniek.

Daar alle technieken voor het ontwikkelen en produceren van Scara robots reeds voor handen waren is de introductie en start van leveringen zeer snel opeenvolgend gegaan. De SR-3iA en SR-6iA scara's zijn nu al zeer betrouwbaar en universeel inzetbaar gebleken.

Neem contact met ons op
Constructie

De Scara robots zijn ontworpen met 100% eigen geproduceerde onderdelen die reeds jaren betrouwbaar in andere robots ingezet worden. Standaard zijn reeds pneumatische ventielen voorzien voor het aansturen van pneumatische functies.

Besturing

Voor de bediening van de Scara’s is het mogelijk een Teachpendant aan te kopen maar bedienen via een IPad of Tablet behoord ook tot de mogelijkheden. De R30iB Compact Plus controller is zodanig klein vorm gegeven dat deze eenvoudig in iedere automatisering een plaatsje kan vinden. De controller is geschikt om met alle mogelijke I/O te kunnen communiceren.

Software

Nagenoeg alle software opties die beschikbaar zijn voor e grote robots kunnen ook op deze R30iB Compact Plus besturing geïnstalleerd worden. Zelf de krachtige Vision software iRVision kan in deze besturing een plaats vinden.

Multifunctioneel

Ondanks zijn kleine afmetingen zijn de SR-3iA en SR-6iA groots van daden.

Heeft u vragen of kunt u iets niet vinden, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×