Assortiment LR Mate en M10 modellen

LR Mate en M10 modellen

De LR Mate en M10 modellen met bereiken tot 1.450 mm zijn uiterst geschikt voor gebruik in kleinere automatiseringen of aan kleinere spuitgietmachines.

De beide robot modellen zijn er in diverse uitvoeringen met 5 of 6 bestuurbare assen. Vaak worden deze ingezet voor het uitvoeren van handling toepassingen in automatiseringen zoals montage van toegevoerde producten in spuitgietdelen. Hieronder vindt u meer informatie.

Neem contact met ons op
LR Mate robots

Buiten een enkele LR Mate die als uitname robotje aan een spuitgietmachine geintegreerd is zijn de meeste LR Mate robots opgenomen in meer of minder complexe automatiseringen. Bij gebruik als uitname robot wordt de besturing met een volledige Euromap communicatie interface uitgerust zodat alle benodigde functies door de robot uit te voeren zijn.

M10 robots

De M10 modellen met bereiken tot 1450mm zijn uitermate geschikt voor gebruik bij kleinere spuitgietmachines en automatiseringen. Met een grijper + product gewicht van max. 10kg is de inzet bij machine tot 100 a 130 ton zeer realistisch. De robot heeft 8 robot in- en 8 robot uitgangen voor het aansluiten van bijvoorbeeld een “ventielenplaat” op de robot zelf.

Standaard besturing

Met de R30iA besturing hebben deze robots dezelfde besturing en besturingsopbouw als de grotere Fanuc robot modellen. Koot Automation heeft haar eigen rijdbaar montage frame voor de Fanuc besturingskast met de Koot interfacekast. In deze kast zijn alle elektromaterialen gemonteerd voor interfacing en aansturing van externe apparatuur.

Software

De Koot spuitgietsoftware is zo universeel dat deze in alle modellen Fanuc robots gebruikt kan worden. De bediening door de operator tijdens de productie kan beperkt blijven tot 2 verschillende knop drukken. Reset en Start.

Teveel om op te schrijven

De voor- en nadelen van 6-assen robots aan en om de spuitgietmachine zijn helaas niet in een kort verhaal te vangen. Dus is het beter om bij interesse een afspraak te maken voor een gesprek.

Komt u er niet uit of wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of telefonisch.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×