Assortiment FANUC Algemeen

FANUC Algemeen

FANUC is de nummer 1 in industriële automatisering en robots. FANUC is al sinds de jaren 70 actief met industriële robots.

Met een productiecapaciteit van ca. 8.000 robots per maand en met meer dan 470.000 geïnstalleerde robots wereldwijd is FANUC marktleider.

Neem contact met ons op

Met het meest complete product gamma heeft Fanuc een oplossing voor bijna iedere toepassingen. Met een gemiddelde uptime van 99,99% behoren FANUC robots tot de betrouwbaarste 6-assen robots wereldwijd.

Meer dan 50 jaar ervaring in de servotechniek heeft ervoor gezorgd dat de producten van FANUC zo energie-efficiënt mogelijk ontworpen zijn. Duurzaamheid staat bij FANUC dan ook hoog in het vaandel.

FANUC vindt het belangrijk dat er voortdurend verbeterd wordt. Zij streven net als Koot naar een duurzame productie.

Met meer als 460 FANUC robots operationeel in de Benelux is Koot Automation waarschijnlijk marktleider in de spuitgietsector.

Koot Automation en FANUC weten hoe belangrijk het is om kwaliteit te leveren. De samenwerking tussen FANUC Benelux en Koot Automation bestaat al vanaf 2001. Koot Automation doet alles in eigen huis, zoals onderhoud, service en ook het complete software gedeelte wordt intern door Koot verzorgt. Kortom, Koot Automation is een volledig zelfstandig werkende systeemintegrator voor FANUC Benelux.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×