Assortiment Warmelucht drogers

Warmelucht drogers

De Simatec EMS en ETS warmelucht drogers zijn er in vele varianten.

De EMS (Mono fase) werkt op 1 fase 220V terwijl de ETS (Tri-fasen) werkt op 3 fasen 400V. De EMS heeft met vermogens tot 3,5kW een drooghopper bereik tot maximaal 300 Ltr. De ETS bereikt vermogens van 12 tot 99kW met drooghoppers van 400 tot 5.000 Ltr.

Neem contact met ons op
Drogen van niet hygroscopische granulaten

De combinatie van de EMS en ETS warmelucht drogers met de TRS drooghoppers, maakt een zeer goede verwerking van niet hygroscopische thermoplastische granulaten/korrels mogelijk.

Flexibiliteit, dynamiek, functionaliteit

Dit zijn slechts een paar kenmerken van de serie warmelucht droger EMS en ETS. Zoals u in onderstaande documentatie kunt zien, zijn er vele hopper varianten per droger type mogelijk. Op deze manier kunt u de voor uw toepassing meest ideale combinatie samenstellen. De kleinere drooghoppers kunnen rechtstreeks op de intrekzone van uw spuitgietmachine gebouwd worden, terwijl de grotere varianten op frames geplaatst kunnen worden.

Materiaal handling

Op alle drooghoppers kunnen hopperzuigers van Simatec gemonteerd worden en onder de drooghoppers kunnen natuurlijk uitzuigboxen met of zonder afsluitschuif gemonteerd worden.

Heeft u na het lezen van de onderstaande documentatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×