Assortiment Over Athena

Over Athena

Sinds 1965 is Athena Controls uit de Verenigde Staten een van de marktleiders in het ontwerpen en de productie van digitale- en analoge temperatuur- en procesbesturingsinstrumenten.

Athena heeft een zeer breed scala aan producten voor iedere industrie en toepassing. Athena Controls ondersteunt een groot aantal kunststof verwerkingsmethoden met hun temperatuur regelaars. In het bijzonder de hotrunner regelaars. Deze regelaars kunnen Modulair of Compact opgebouwd zijn en bieden een nauwkeurige temperatuurregeling van afzonderlijke of meervoudige zones. Er zijn regelaar modellen met universele PID regelingen maar ook zogenoemde Autotune PID regelaars. Deze Autotune regelaars stemmen zich Automatisch af op de betreffende hotrunner toepassing.

Neem contact met ons op
Industrieele toepassingen

Voor de gehele industrie biedt Athena Controls een compleet programma aan verwarmings apparatuur dat vaak op wens wordt aangepast zodat het optimaal geintegreerd kan worden in industriemachines voor iedere toepassing.

Uitgebreide catalogs

Onderaan de tekst vindt u een tabblad waar u de uitgebreide algemene catalogus kunt vinden. Hierin staan alle door Athena Controls geleverde componenten en apparatuur opgenomen.

Heeft u toch nog vragen of wilt u iets bestellen van Athena, neem dan contact met ons op via bovenstaande knop of het contactformulier hieronder.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×