Assortiment Over Getecha

Over Getecha

Getecha GmbH is reeds 60 jaar een innovatieve leverancier van recycling oplossingen als het om extrusie- en spuitgietproducten gaat.

Deze Duitse fabrikant gevestigd in Aschaffenburg ontwikkelt en produceert alles in eigen huis en is een gevestigde waarde als het gaat om het vermalen van kunststof producten gaat. Met als slogan, “Individualität ist unser Standard” vindt Getecha altijd de passende oplossing voor uw wens. Getecha vindt dat iedere klant recht heeft op een passende oplossingen zal dus altijd doorgaan waar anderen stoppen. Het maalmolen programma van GETECHA is zodanig omvangrijk dat u terecht kunt voor maalmolens van 6kg/u tot en met 3660 kg/u capaciteit. U hoeft als klant dan ook niet bij verschillende leveranciers te shoppen om alle oplossingen voor uw bedrijf te kunnen vinden. Benieuwd geworden? Kijk welke maalmolen het beste past bij uw te vermalen producten? In de bijlagen vindt u alle documentatie in downloads of neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

 

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×