Assortiment Kleine bijzet maalmolens

Kleine bijzet maalmolens

De kleine bijzetmaalmolens van GETECHA zijn er in meerdere types, RS en GRS.

Het GETECHA motto: "Individualität ist unser Standard", sluit perfect aan bij de wensen van de hedendaagse kunststofverwerker. Voor ieder toepassing heeft GETECHA een passende oplossing. Benieuwd welke maalmolen het beste bij uw toepassing past? Lees de korte verklaring of download de documentatie die u onder de verschillende tab's kunt vinden.

Neem contact met ons op
RS Maalmolens

De RS 100 maalmolen is een zeer compacte maalmolen welke van origine speciaal voor de CD productie ontwikkeld is en rechtstreeks in de spuitgietmachine kan worden geplaatst voor het vermalen van kleine aanspuitingen die rechtstreeks in de maalmolen kunnen vallen. De molen is uitgerust met een verticaal geplaatste, onderhoudsvrije, “direct drive” rotor. Een niet zo vaak gebruikte molen die echter veel ruimte voordeel me zich meebrengt.

GRS Maalmolens

De GRS maalmolens zijn bijzetmaalmolens voor naast de spuitgietmachine die dankzij de schuin geplaatste rotor grotere aanspuitingen en onderdelen kunnen vermalen dan bij een verticaal geplaatste rotor. Deze GRS maalmolens zijn zeer eenvoudig te reinigen en kunnen zelfs gestart worden met een gevulde hopper. Er bestaan vele varianten en opties voor de GRS serie maalmolens waarover u in de onderstaande documentatie alles kunt terugvinden.  Een korte opsomming van een paar optie’s; verschillende types hopper, met of zonder uitzuigbak, verhoogde motorkracht, anti-wear pakket, waterkoeling op de maalkamer of een afsluitklep die de trechter afsluit zodat de maalmolen in een schone ruimte gebruikt kan worden.

RS Maalmolens

De RS maalmolen is een compacte en economische maalmolen met verticaal geplaatste rotor. De rotor heeft een meedraaiend achterschild en schuin geplaatste messen voor een soepele versnijding van het te malen materiaal, ideaal om aanspuitingen te vermalen. Ook hier zijn er natuurlijk ook weer vele optie’s mogelijk waarvan u wederom in de onderstaande documentatie de gegevens kunt vinden.

Cleanroom uitvoeringen

Getecha heeft voor het gebruik in cleanroom ruimtes een afsluitbare invoer geintroduceerd. Door deze dubbele invoer kan de maalkamer nooit rechtstreeks in contact komen met de schone ruimte. in de bijgevoegde download kunt meer vinden over deze vernuftige maalmolen met inlaat.

Benieuwd welke maalmolen het beste past bij uw te vermalen product? Bekijk een van de downloads of neem contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×