Assortiment Vlakke transportbanden

Vlakke transportbanden

Deze stalen transportbanden worden vaak als aflegband gebruikt bij spuitgietrobots. Deze robuuste banden zijn al jaren een vertrouwd gezicht in de spuitgietsector.

Om aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen zijn de vlakke Virginio Nastri transportbanden tegenwoordig ook leverbaar in een aluminium uitvoering. Een typische vraag uit de kunststofsector waar men liever een goedkopere transportband heeft.

Neem contact met ons op
Loopvlak

Standaard zijn de Virginio Nastri transportbanden banden voorzien van een blauw “FDA approved” PVC loopvlak met een temperatuur bestendigheid tot 60°C. De stalen modellen hebben de kleur van het frame in RAL9010, een vaste transportsnelheid van 4 of 6 meter/min., poten met geremde zwenkwielen naast of onder de transportband en zijn altijd in hoogte verstelbaar.

Documentatie

Onderaan vindt u alle documentatie over de standaard uitvoeringen en afmetingen van de vlakke banden.

Afwijkende uitvoeringen

Sinds enige tijd heeft Virginio Nastri het Convilight pakket al uitgebreid met wat andere modelen en uitvoeringen waardoor ook deze serie weer iets gegroeid is in mogelijkheden.

Mocht u een afwijkende afmeting wensen is dit helemaal geen probleem daar van alle banden een `M` versie gemaakt kan worden, volledig op uw wensen afgestemd.

Mocht u niet de juiste transportband naar uw gading vinden neem dan gerust contact met ons op zodat wij de passende transportband in staal of aluminium voor u kunnen samenstellen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×