Assortiment Inkleurapparatuur op volume

Inkleurapparatuur op volume

Met de DVS serie heeft Simatec verschillende afmetingen volumetrische inkleurders die voldoen aan de wensen van de hedendaagse spuitgieters.

De DVS serie is er in 5 verschillende uitvoeringen met allemaal een eigen inkleurbereik zodat er altijd een passend toestel te vinden is.

Neem contact met ons op
Robuust

De Simatec DVS inkleurder is een robuust toestel dat standaard is uitgerust met een statische mixer waarbij de kleurstof tussen de materiaalstroom gedoseerd wordt. Een systeem dat door alle merken als instapmodel gebruikt wordt. Om, mits noodzakelijk, de menging te verbeteren kan er een active mixer onder de inkleurder gemonteerd worden. Informatie over deze active mixers vindt u onder het hoofdstuk, Mixers.

Touchscreen

De bediening van de DVS inkleurders gaat middels het bijgeleverde Nederlandstalige Touchscreen display. In de besturing bestaat de keuze uit diverse afloop cycli om voor elke toepassing de passende dosering te regelen.

Trechters

Er zijn verschillende trechters leverbaar, een plexiglas 2 Ltr, een stalen 6 Ltr. en een stalen 12 Ltr. Afhankelijk van de toepassing en of u met of zonder een automatisch aanzuigsysteem wilt werken kunt u altijd de passende trechter kiezen.

Niveau bewaking

Optioneel kan er een niveau bewakingssensor in de trechter gemonteerd worden welke het minimum niveau in de trechter bewaakt.

In de onderstaande tab’s vindt u de documentatie over de DVS inkleurders van Simatec. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×