Assortiment ASS componenten

ASS componenten

Met ASS heeft Koot Automation een van de oudste merken grijpercomponenten in het pakket.

ASS is een van de eerste merken geweest die losse grijpercomponenten zijn gaan produceren voor het door klanten zelf vervaardigen van robotgrijpers. Dat ASS niet stilsaat is te zien uit de hoeveelheid componenten die reeds in kunststof vervaardigd worden. Deze middels SLS vervaardigde onderdelen hebben dezelfde sterkte als normaal vervaardigde componenten.

Neem contact met ons op
ASS Catalogus

In de catalogus van ASS treft u alle onderdelen aan vanuit hun totale leveringsprogramma. Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u liever een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

ASS Algemeen

ASS Machinebouw is opgericht in 1983 en heeft haar hoofdkantoor in het Duitse Overath.

Ongeveer 100 medewerkers in Overath en partners wereldwijd ontwikkelen intelligente oplossingen voor diverse opdrachten op het gebied van automatisering en robotica. Bij alle producten wordt rekening gehouden met de EG machine richtlijn. Daarnaast is het kwaliteitsmanagement van het bedrijf gecertificeerd volgens DIN ISO 9001: 2008. Het assortiment bestaat uit grijper onderdelen, robotachtige handen, automatiseringssystemen, PA-vorming, FRP handling, beeldverwerking systemen en andere diensten. ASS biedt op maat gemaakte oplossingen voor het spuitgieten en automatiseringen voor fabrikanten en toeleveranciers voor de automobiel- en kunststof spuitgietindustrie. Nieuwsgierig wat ASS voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×