Randapparatuur Productafvoer Aanspuiting separatoren

Aanspuiting separatoren

Hier vindt u alles over de standaard Virginio Nastri mogelijkheden voor het scheiden van aanspuitingen uit de gespoten producten.

Er bestaan diverse oplossingen voor het scheiden van de aanspuitingen uit de producten. Van op of aan de transportband gemonteerde systemen tot losse bij te plaatsen toestellen.

Rol of paddle separators

Dit type separator werkt op basis van een hoogte verschil tussen de producten en aanspuitingen. Het dunste onderdeel gaat onder de rol of paddle door terwijl het grootste deel weggeleid wordt.

Trommel separator

Dit zijn ronddraaiende trommels waar door het verstellen van de afstand tussen in de omtrek gemonteerde rollen de dunste delen tussen de rollen door wegvallen. De grote delen lopen door de schuin opgestelde trommel naar het einde en vallen dan in een maalmolen of opvangbak.

Virbratie baanseparator

Deze door Virginio Nastri ontwikkelde separator is de duurste van alle oplossingen en werkt op basis van een af te stellen ruimte tussen de geleidebuizen. Deze separator werkt ook goed bij producten die de neiging hebben in elkaar te verhaken.

Bij iedere keuze vindt u documentatie die u kunt downloaden. Mochten er toch nog vragen zijn neem dan contact op met Koot Automation zodat wij u van het juiste antwoord kunnen voorzien.

Neem contact met ons op
Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons volledige aanbod

U kunt bij ons ook terecht voor

Service & Onderhoud

Ons team van monteurs staat voor u klaar om te helpen bij het oplossen van problemen en uitdagingen. Dit doen wij zowel telefonisch als bij u op locatie.

Lees meer

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×