Assortiment Rol of paddle separator

Rol of paddle separator

Separatoren voor het scheiden van de producten van de aanspuitingen.

Virginio Nastri heeft meerdere opties om producten onderling te scheiden. Het principe maakt gebruik van de onderlinge hoogteverschillen. In de verschillende tabbladen vindt u de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Virgnio Nastri separator, type SAP

Met deze separator kunt u de aanspuitingen scheiden van producten mits er voldoende onderling hoogteverschil is. De SAP (paddle) wordt boven op het vlakke uiteinde van de Z-band gemonteerd. De producten worden gescheiden doordat de paddle (SAP) de hoogste delen scheidt door te blijven draaien tijdens het er onderdoor lopen van de producten en aanspuitingen over het loopvlak,  waarbij de hoogste delen naar (keuze) links of rechts van de band vallen en de lage delen onder de paddle doorlopen. Let op; dit werkt alleen bij transportbanden zonder “flights”.

Virgninio Nastri Separator SAR

Met deze separator kunt u de aanspuitingen scheiden van de producten. De SAR wordt bevestigd aan het einde van de transportband. De kleinste delen vallen tussen de rol en het einde van de transportband naar beneden, terwijl het grootste deel over de rol in een aparte opvang kan worden verwijderd. Let op; dit werkt alleen bij transportbanden zonder “flights”.

Virginio Nastri separator, type SAS

Met deze stand alone spiraalafscheider kunt u de aanspuitingen van de producten scheiden door deze achter een transportband te plaatsen. Voorwaarde is dat er een hoogteverschil is tussen product en aanspuiting zodat de rol met zijn spiraal de hoogste delen zijdelings kan wegvoeren.

Middels de onderstaande tabs kunt u meer informatie over de verschillende systemen vinden. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×