Speciaal Machines 2 laags en hoge draaitafel

2 laags en hoge draaitafel

Een paar afbeeldingen van een 2 laags en hoge draaitafel.

Dit zijn slechts 2 oplossingen die op maat gemaakt zijn.

Neem contact met ons op

.

Koot draaitafels voor het automatisch wisselen van dozen achter een opvoer transportband.

Een Koot draaitafel is standaard voorzien van een logic controller, die middels een signaal uit de spuitgietmachine het aantal geproduceerde shots telt. Zodra het ingestelde aantal shots bereikt is, zal de draaitafel één doospositie doordraaien. De draaitafel is standaard voorzien van een door de controller gestuurd 400Volt, 3-fasen, stopcontact voor het aansturen van de opvoerband.

De opvoerband zal kort vóór het wisselen stilgezet worden en ná het wisselen weer gaan draaien. Hierdoor zullen er normaal gesproken geen producten buiten de dozen terecht komen.De besturing is eenvoudig instelbaar voor verschillende doos aantallen en het gewenste aantal shots. Standaard zijn: 2, 3, 4, 6, 8, 12 en 24 stopposities voor de draaitafel voorzien in de besturing. 

Afhankelijk van de toepassing kunnen meerdere bladuitvoeringen geleverd worden. Vierkant, rond, meer hoekig, met 2 lagen, echter altijd met een bladhoogte van minimaal 230mm boven de vloer.

Het draaitafel onderstel is standaard uit RVS opgebouwd. Het blad kan naar wens in verschillende materialen uitgevoerd worden. (Wijzigingen kunnen prijs consequenties hebben.)

Standaard is de draaitafel met vaste stelvoeten uitgerust maar deze kunnen ook door zwenkwielen vervangen worden. (deze zijn in het verleden op de draaitafel voorzien).

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×