Jubileumreis Koot Automation 2020

Koot Automation bestaat 25 jaar – Jubileumreis 2020

Op 5 maart 2020 was het precies 25 jaar geleden dat Ferry Koot gestart is met Koot Automation & Service. Alle reden om stil te staan bij dit jubileum en tijd voor een feestje.

Op 6 en 7 maart 2020 vond er een jubileumreis plaats naar Gent en Lille waarbij alle medewerkers met partner waren uitgenodigd.

In alle vroegte werd er verzameld en vertrok het gezelschap per touringcar richting Gent en Lille. Rond 11.00 uur was er een tussenstop bij Fanuc Benelux in Mechelen, een van de leveranciers van het eerste uur, waar koffie, thee en gebak klaarstond. Na een korte rondleiding ging de reis weer verder richting Gent waar rond het middaguur een heerlijke lunch werd geserveerd in het Vleeshuis.

Na een stadswandeling door Gent in de vorm van een leuk spel, waarbij teams tegen elkaar moesten strijden, was het weer tijd om in de bus te stappen en werd de reis vervolgd richting Lille waar rond 18.30 uur werd ingecheckt in het hotel. Nadat iedereen zich in de kamer had opgefrist was het tijd voor een heerlijk diner in een restaurant op loopafstand van het hotel.

De volgende ochtend stond na weer een heerlijk ontbijt een stadswandeling onder leiding van 2 gidsen door Lille op het programma. Na weer een lekkere lunch was er nog tijd om Lille op eigen gelegenheid te verkennen. Eind van de middag stond de bus weer klaar om de terugreis te aanvaarden.

Bij terugkomst in Asten vond er in een restaurant nog een afsluitend overheerlijk diner plaats. Daar was het tijd om een zeer toepasselijk cadeau en persoonlijke cadeautjes te overhandigen namens het gehele personeel aan een zeer verraste Ferry en Lenie Koot. Bij een jubileum horen immers cadeautjes.

Na een zeer geslaagd weekend waar nog lang over nagepraat is, keerde iedereen zeer voldaan huiswaarts. Op naar de volgende 25 jaar.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×