Assortiment ZXW High Speed robots

ZXW High Speed robots

De ZXW-VI High Speed robots vormen de ideale oplossing voor de korte productie cyclus voor de verpakkings industrie.

Dankzij de krachtige motoren en verzwaarde constructie is het mogelijk om een extreem korte uitname tijd te realiseren. De droogloop uitname tijd staat op 0,48 sec. Dit is de robot die aan de meest uiteenlopende eisen van de meest veeleisende klant voldoet. Hieronder vindt u meer informatie. Heeft u vragen, neem contact met ons op.

Neem contact met ons op
ZXW voor veeleisende verpakkingssector

De ZXW robots zijn speciaal ontwikkeld voor de veeleisende verpakkingssector waar cyclustijd en duurzaamheid van groot belang zijn. Door de keuze voor een stalen constructie zal de robot een langere levensduur hebben omdat de lineair geleiders geen last van door buigingen hebben. De robots hebben standaard een verticale telescoop arm om de hoogste snelheid tijdens de verticale beweging te kunnen bereiken. Door het gebruiken van de snellere Stec 520 besturing zijn ook de reactietijden van de robots tot een minimum beperkt.

Verkrijgbaar in 2 basis modellen

De ZXW robots zijn er in 2 basis modellen met 1.000 en 1.600 mm verticale slag, waarbij beide modellen verticaal met een 200 mm verlengde uitvoering geleverd kunnen worden voor een grotere verticale aflegdiepte en de traverse verlengd kan worden voor een groter bereik buiten de spuitgietmachine.

Als u de robot voor de verpakkingssector zoekt zijn de Star “ZXW” robots de robots die zeker op uw keuzelijst niet mogen ontbreken. In de tabs hieronder vindt u meer informatie.

Neem contact met ons op

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×