Assortiment Natte en droge koelbanden

Natte en droge koelbanden

Koelbanden voor zowel natte als droge extra koeling.

Deze koelbanden worden vaak gebruikt bij de productie om de warmte beter uit de producten te krijgen en toch een acceptabele productietijd te kunnen realiseren.

Neem contact met ons op
Cap cooler
Cap koeler

Speciaal voor de snelle Cap productie heeft Virginio Nastri een Cap koeler geconstrueerd. In deze met geforceerde luchtkoeling uitgeruste speciale transportband worden de producten langer gekoeld voordat de producten in een opslag bak vallen. Resultaat is minder vervormde Cap’s zodra ze bij de klant aankomen.

Natte koelbanden

Virginio Nastri produceert reeds jaren de speciale koelbanden met waterbak. De banden bestaan in 2 uitvoeringen en wel;

Type VRA voor producten die zinken waarbij de producten op een transportband vallen welke de producten door de waterbak meeneemt zodat ze onderwater extra kunnen koelen

maar ook:

Type  VRB voor producten die blijven drijven en waarbij er een 2e transportband boven de product zit welke de producten onderwater dwingt en transporteerd zodat de producten toch in het water gehouden worden.

Mocht u meer informatie wensen over deze toch wel bijzondere transportbanden neem dan contact op via de onderstaande link.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×