Assortiment Neuselementen

Neuselementen

De neuselementen van Masterwatt zijn het alternatief als vervanger voor de kostbare originele neuselementen van vele gevestigde leveranciers.

Met de UGL en Piroslim neuselementen heeft Masterwatt een sterke troef in handen op het gebied van neuselementen. Koot Automation heeft standaard een voorraad van de meest gangbare elementen op stock. Een voorraad waar door vele klanten reeds dankbaar gebruik van gemaakt wordt.

Neem contact met ons op
UGL neuselementen

Deze neuselementen zijn de uitvoering zoals u deze waarschijnlijk het beste kent. Een mica band met 45 graden aansluiting waar een kabel uitkomt met 3 draden. Fase, nul en aarde. Alle bij Koot Automation op voorraad liggende elementen hebben een standaard kabellengte van 1 mtr. Op wens kan iedere kabellengte tegen meerprijs geleverd worden. Diameter, element lengte en wattage kunt u naar wens opgeven.

Piroslim neuselementen

De Piroslim elementen zijn een goed alternatief waar geen plaats is voor het monteren van een UGL of standaard neuselement. Door de aansluiting welke uit de 2 hoeken bij de sluiting komt is de buitendiameter van het element bijzonder klein. Piroslim elementen hebben al vaak een plek gevonden in hotrunnersytemen voor grote matrijzen door deze dunne inbouwafmeting.

Bij de onderstaande tabs kunt u meer specifieke gegevens vinden over de neus elementen. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×