Assortiment TZ High Speed zij-uitname

TZ High Speed zij-uitname

Deze Star zij-uitname wordt ingezet voor het realiseren van zeer korte cyclustijden met een zo snel mogelijke uitname.

De Star zij-uitname in combinatie met de standaard overname arm vormt een ijzersterke combinatie om de uitgenomen producten over te nemen, kiepen en af te leggen op een band of automatisering. Hieronder vindt u meer informatie en downloads. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op
Razend snel

Als korte uitname tijden een must zijn en / of misschien de bouwhoogte een probleem vormt, is een zijuitnemer misschien de ideale oplossing. De Star twee assen Servo Zij-uitnemer TZ-1500HM met een droogloop uitnametijd van 0,5 sec. en een totaal minimale cyclustijd van 2,8 sec. garandeert de snel mogelijke manier van uitnemen van uw spuitgiet producten. De inloopslag is opgebouwd uit een lichtgewicht telescooparm welke de uitnamegrijper met ongekende snelheid in- en uit de matrijs beweegt.

Stec 510 besturing

De Servo Korteslag beweging is net als de uitname arm middels het meegeleverde bedienpaneel in te stellen op iedere gewenste positie. Dit geeft ten opzichte van veel standaard zij-uitnemers een zeer hoge mate van vrijheid in het samenstellen van de benodigde afloop. Middels de Stec 510 besturing zijn de afloop, posities, bewakingen en tijden op zeer eenvoudige wijze in- en af te stellen. Het ingestelde programma kan in de besturing eenvoudig opgeslagen en uitgelezen worden.

Standaard Servo overname-arm (3e as)

De standaard telescopische uitname as (3e as) die voor de product arm gemonteerd wordt is uitermate geschikt voor het overnemen en bijvoorbeeld stapelen van de uitgenomen producten op of in vervolg apparatuur. Deze Servo arm is in hoogte programmeerbaar om stapels te kunnen vormen.

Kleine benodigde ruimte

Doordat de gehele besturing en elektromaterialen in de uithangende arm gebouwd zijn is er nagenoeg geen ruimte rond de machine nodig voor deze TZ-1500HM zij uitnemer.

Hieronder vindt u meer informatie en downloads. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×