Assortiment Enkel fase hopperzuigers

Enkel fase hopperzuigers

Enkel fase 220V hopperzuigers vindt u bij Koot Automation in 5 inhoud varianten. De reeks bestaat uit; AMS 2-4-6-10 en 14 Ltr.

De AMS 2 en 4 hebben een kleinere opening/montageflens aan de onderzijde dan de grotere AMS 6-10 en 14.

Neem contact met ons op
Eenvoudige besturing

De geïntegreerde 5 knops besturing maakt het instellen van de parameters voor iedereen eenvoudig toegankelijk. Er is bij Simatec dan ook geen los bedienpaneel nodig om de parameters aan te passen. Standaard zijn deze hopperzuigers uitgerust met persluchtreiniging voor het reinigen van het aanzuigfilter. De aanzuigfilters zijn of een standaard filterelement of een degelijk stoffen filter. Deze hopperzuigers met de sterke 220V motor kunnen materialen over een grote afstand en hoogte transporteren. De hopperzuigers zijn volledig in RVS uitgevoerd.

Mengventiel voorbereiding

De besturingen zijn al voorbereid voor het aansturen van een mengventiel, zodat er bijvoorbeeld twee verschillende materialen in verhouding kunnen worden aangezogen.

Compleet geleverd

Alle hopperzuigers worden geleverd inclusief, enkelwandige zuigbuis en 5 mrt zuigslang 40 mm.

In de verschillende tabbladen vindt u meer informatie. Afbeeldingen kunnen afwijken. Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op dan helpen we u graag verder.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×