Assortiment Drie fasen hopperzuigers

Drie fasen hopperzuigers

Simatec drie fasen hopperzuiger ter vervanging van een 1 fase hopperzuiger. Een beter alternatief voor de enkel fase hopperzuigers, zijn de drie fasen hopperzuigers.

Het grote voordeel van deze hopperzuigers is het feit dat zij geen koolborstels in de zuigmotor hebben. Hierdoor zijn de 3 fasen hopperzuigers, opgebouwd uit een CTS hopperzuiger met een UTS pompunit, veel betrouwbaarder dan de 220V enkel fase hopperzuigers.

Neem contact met ons op
Stof filters

Mocht u last hebben van veel stof in de grondstof, dan kunnen deze compacte 3 fasen hopperzuigers uitgerust worden met een UFS filterunit van diverse afmetingen. U krijgt dan een soort mini centraal systeem voor slechts één machine.

Duo uitvoering

Het is mogelijk om de 3 fasen hopperzuigers met pomp als duo uitvoering te leveren. Hierdoor hoeft slechts één pompunit aangekocht te worden met twee hopperzuigers.

Onder de onderstaande tabs kunt u meer gegevens vinden over de Simatec 3 fasen hopperzuigers en filterunits. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail: info@kootautomation.nl

+31 493 699 595
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×